THE SMART TRICK OF رژیم غذایی بیماران دیابتی THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of رژیم غذایی بیماران دیابتی That No One is Discussing

The smart Trick of رژیم غذایی بیماران دیابتی That No One is Discussing

Blog Article

انواع غذا، دسر، کیک، نوشیدنی + فیلم ادامه مطلب همه خواص پسته برای سلامتی

تفاوت کیست سینه و غده سرطانی پستان؛ مقایسه علائم در بیمار

شکلات: ترکیب این دسر با تکه‌های شکلات ترش یا شکلات تاریک می‌تواند به این دسر‌ها یک لمسه شیرین و دلچسب بدهد.

مراجعه به متخصص تغذیه: در صورت داشتن مشکلات خاص یا نیاز به رژیم غذایی ویژه، به متخصص تغذیه مراجعه کنید تا برنامه تغذیه مناسبی برای شما تنظیم کند.

رژیم غذایی بیماران سرطانی ارتباط برخی از غذاها و ترکیبات غذایی با بروز سرطان

رژیم غذایی بیماران مبتلا به سرطان

یکی دیگر از عوارض شیمی درمانی در دوره سرطان کم اشتهایی و بی علاقه شدن به خوردن غذاهای مختلف است. اگر شما در این دوره نسبت به گوشت قرمز بی‌علاقه شده‌اید و تمایلی برای خوردن آن دارید بهتر است به جایگزین‌های مقوی برای گوشت قرمز فکر کنید. برای این منظور بهترین غذاها برای بیماران سرطانی مواردی به جز گوشت قرمز است؛ ماهی بخورید، تخم‌مرغ و پنیر هم برای شما مفید هستند.

پنکیک موزی شکلاتی پس از مخلوط کردن تکه‌های موز و شکلات با مایعات و مواد اصلی پنکیک، آن‌ها را درون ماهیچه‌های داغ کنید تا یک این شیرینی عالی با طعمی منحصر به فرد بسازید.

سریع و آسان تهیه: تهیه این دسر به سرعت انجام می‌شود و نیاز به وقت زیادی ندارد. این ویژگی آن را برای وعده صبحانه‌های شتاب‌زده مناسب می‌کند.

اما بهتر است از مصرف چربی‌های اشباع، مانند گوشت‌های پرچرب یا اسیدهای چرب ترانس مانند مارگارین خودداری شود.

یکی از بهترین موارد تغذیه سالم برای بیماران مبتلا به سرطان سوپ جوجه با نودل است. یک وعده غذای نرم و مقوی و مفید که انرژی لازم را به شما برمی‌گرداند و خوردن و بلع آن هم آسان است.

ترکیب با وعده‌های اصلی: به جای مصرف شیرینی‌جات به تنهایی، آنها را به عنوان یکی از وعده‌های اصلی خود در رژیم غذایی بیماران دیابتی نظر بگیرید.

استاک را در ۵۰۰ میلی‌لیتر آب گرم حل کرده و به مخلوط اضافه کنید.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page